Būs skatāma Elīnas Dzelmes un Dārtas Danevičas 24 stundu performance (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kalnciema kvartālā (Kalnciema ielā 35) no 14.aprīļa plkst.22.00 līdz 15.aprīļa plkst.22.00 būs skatāma aktrises un mākslinieces Elīnas Dzelmes un aktrises Dārtas Danevičas 24 stundu performance «Dzīvo damies».

Interesentiem, kas nebūs klātesoši Kalnciema kvartālā, tiks piedāvāta tiešraide, kuras vērotāji varēs piedalīties performancē, piezvanot tās dalībniecēm pa telefonu 22451014.

Performance «Dzīvo damies» ir radošo meklējumu projekta pirmais cikls, kura ietvaros Elīna Dzelme un Dārta Daneviča pavadīs 24 stundas slēgtā, pilnīgi caurredzamā stikla konstrukcijā pilsētvides apstākļos. Performance «Dzīvo damies» ir 100% improvizācija, izdzīvošana un radoša cīņa sarežģītos apstākļos un definētos noteikumos. Tas ir eksperiments, kas norisināsies starp divām māksliniecēm un skatītāju, kura iznākums nav paredzams un ir absolūti neprognozējams, bet tas nenoliedzami ietekmēs fināla performanci, kas būs skatāma mēnesi pēc šī cikla.

Radošo meklējumu cikla noslēgums un kulminācija - tēmas un problēmas risinājums un mākslinieciskais sprādziens - notiks maija vidū Dizaina Fabrikā, kur radošā komanda būs pilnā sastāvā: aktrises Elīna Dzelme un Dārta Daneviča, gaismu mākslinieks Igors Kapustins, performanču un video projekciju mākslinieks Artis Dzērve, čellists Valters Pūce un fotogrāfs Nils Vilnis.

Informācija par noslēguma performanci būs pieejama pēc cikla «Dzīvo damies» noslēguma.

Performances laikā Kalnciema kvartālā darbosies arī Vīnu veikals un kafejnīca.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu