«Gandrīz ideālās vakariņas» atklāj «Izklausies redzēts» sejas (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

TV3 skatītāju iemīļotais raidījums «Gandrīz ideālās vakariņas» ir atgriezies pie skatītājiem ar jauno sezonu. To atklāja šova «Izklausies redzēts» vadītājs Lauris Reiniks, grupas PeR dalībnieks Ralfs Eilands, modes māksliniece Indra Salceviča un dziedātāja Iveta Baumane.

Jaunās sezonas pirmo nedēļu atklāja Indra Salceviča, kura sarīkoja vizuāli iespaidīgas vakariņas gan ēdienu, gan dalībnieku izskata ziņā.

Arī turpmākajos vakaros no dalībniekiem gaidāmi pārsteigumi un, ja ar gatavošanu ne visiem ies ideāli, tad sarunas pie galda un jautrība sitīs augstu vilni. Raidījumos skanēs daudz mūzikas, gaidāmas gandrīz īstas raganas un pat mērcēšanās baļļā, sola Marta Zandersone, mediju grupas «Modern Times Group» sabiedrisko attiecību vadītāja.

Savukārt kādā no nākamajām «Gandrīz ideālās vakariņas» nedēļām skatītājus savā mājā un virtuvē ielaidīs tradicionālās un netradicionālās medicīnas pārstāvji - plastikas ķirurgs Kaspars Feldmanis, astrologs un dziednieks Ivo Puriņš, ekstrasense Ilze Līkuma un acu ārste Žanna Artiņa. Ž.Artiņa saka: «Es nekad nebūtu domājusi, ka šīs četras dienas paies tik ātri. Tajā pašā laikā mani nepameta sajūta, ka esmu ceļojumā.»

Rodas interese, kādus ēdienu šosezon dalībnieki cels galdā? Tā vien liekas, ka visas receptes jau parādītas. Savā ziņā šim apbalvojumam ir taisnība, jo, piemēram, tik daudz dažādu siera kūku kā Gandrīz ideālās vakariņās nav bijis nevienā gatavošanas raidījumā. Raidījuma veidotāji mēģināja tās saskaitīt, taču pie skaitļa 25 apstājās. Tomēr arī pārsteigumu netrūks, piemēram, jau kādā no pirmajām nedēļām viesiem tiks likta galdā zupa ar īstu akmeni. Ko teiktu par desertu ar nosaukumu Esmu seksīgs un to zinu?

Viens no «Gandrīz ideālu vakariņu» sezonas jaunumiem būs vizuālas un saturiskas izmaiņas. Vairāk atklāj raidījuma producents Kristaps Valdnieks: «Pagājušajā gadā dalījāmies pieredzē ar citu valstu kolēģiem, kas savās zemēs veido šo unikālo televīzijas raidījumu. Un jau jaunajā sezonā esam nolēmuši izmantot dažas no idejām, kas pārbaudītas un pierādījušas savu dzīvotspēju Vācijā un citās valstīs.» K.Valdnieks piebilst: «Dažas no idejām pamanīsiet jau pirmajos raidījumos tā sauktajās Ēdienkartes intervijās.»

Raidījuma producents K.Valdnieks iezīmē nākotnes plānus: «Ir ideja, ko esam lolojuši jau vairākas sezonas, taču izskatās, ka šajā beidzot mums izdosies to realizēt. Dosimies Gandrīz ideālās vakariņās uz kādu Eiropas valsti pie turienes latviešiem, lai skatītos, kā viņi dzīvo, ko ēd un kā iet viens pie otra ciemos. Tas solās būt neatkārtojams piedzīvojums ne tikai raidījuma skatītājiem, bet arī mums pašiem!»

Vērojiet «Gandrīz ideālās vakariņas» no 7.aprīļa no pirmdienas līdz ceturtdienai 18:00 kanālā TV3.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu