«Selga» sāk akciju aparatūras iegādei mazuļu aprūpei slimnīcās (19)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Laikā no aprīļa līdz 5. maijam visā Latvijā noritēs zīmola Selga akcija, lai iegādātu jaunu mazuļu sirdspukstus kontrolējošu aparatūru – piecus jaunus kardiotokogrāfus. Aparatūru saņems Jēkabpils, Valmieras, Cēsu, Tukuma slimnīcu Dzemdību nodaļas un Rīgas dzemdību nams. Zīmols Selga, paplašinot soc. atbildības jomu arī uz jaundzimušiem mazuļiem, kopā investē 70 000 EUR, izvēršot to visā Latvijā, īpašu uzmanību veltot arī reģionālajām slimnīcām. Ikviens, iegādājoties šajā laikā kādu no zīmola Selga produktiem, būs kļuvis par atbalstītāju un devis savu ieguldījumu mazuļu sirdspukstus kontrolējošās aparatūras iegādē.

Rolands Gulbis, AS Laima valdes priekšsēdētājs: «Uzņēmums vēlas dalīties peļņā, lai kopā ar sabiedrību risinātu tik svarīgu jautājumu kā bērnu dzīvība un veselība. Mūs uzrunāja šī tēma, kad apzinot vajadzības, uzzinājām, cik liela nozīme vesela bērna piedzimšanā ir šai sirdspukstus kontrolējošai aparatūrai.»

Ilze Kreicberga, Rīgas Dzemdību nama valdes priekšsēdētāja: «Kardiotokogrāfs ļauj dzemdību laikā iegūt labāko rezultātu. Pie mums gadā piedzimst ap 7 tūkstošiem mazuļu un aparatūru nepieciešams regulāri atjaunot. Akciju novērtēju kā sabiedrības līdzdalību mūsu bērnu nākotnē. Ir jāsaprot savu bērnu izjūtas jau pirms to dzimšanas un šī aparatūra ļauj to piedzīvot.»

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu