Atvērto durvju diena Vēstures un filozofijas fakultātē (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Spruksts/LETA

Ceturtdien, 10. aprīlī, plkst. 15.00 ikviens topošais students ir aicināts uz Atvērto durvju dienu Latvijas Universitātes Vēstures un filozofijas fakultātē, lai iepazītu un  izzinātu šajā fakultātē apgūstamo un notiekošo. Visi tiek laipni gaidīti Aspazijas bulvārī 5, 5. stāvā 506. auditorijā!

Topošos studentus sveiks fakultātes dekāns Andris Šnē, kas iepazīstinās ar fakultātes vēsturi, piedāvātajām studiju programmām un studiju uzsākšanu. Pasniedzēji - vēstures un filozofijas programmu pārstāvji, detalizēti izstāstīs par fakultātes piedāvātajām studiju programmām, to saturu, kā arī par studiju procesu fakultātē. Pēc prezentācijas skolēni varēs saņemt atbildes uz sevi interesējošiem jautājumiem.

Studentu pašpārvaldes locekļi stāstīs par studiju programmām no studenta skatupunkta, sabiedriskām aktivitātēm un interesanto fakultātes studentu dzīvi, sportiskām un sadzīviskām tradīcijām. Pasākuma noslēgumā skolēni tiks iepazīstināti ar fakultātes telpām, studentu pašpārvaldi un bibliotēku.

vff@lu.lv

www.latvija.lv

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu