Aicina piedalīties neformālās izglītības apmācībās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LucasTheExperience, CC BY-NC-ND 2.0

Apmācības Kurzemes reģiona jaunatnes darbiniekiem par motivāciju un mērķu izvirzīšanu darbā ar jauniešiem notiks 2014. gada 23.-25.aprīlī, viesnīcā «Rezidence», Vandzenes, Vandzenes pagasts, Talsu novads. Apmācības ir bez maksas, informēja  Līga Krēsliņa, BJB «Liepājas Jaunie Vanagi»

Šī apmācība tiek organizēta, lai veicinātu jaunatnes darbinieku izpratni par saviem un jauniešu mērķiem un motivāciju veiksmīgai turpmākai darbībai un sadarbībai. Pieteikšanās termiņš - 2014.gada 10.aprīlis!

Apmācību uzdevumi:

1. Izprast jaunatnes darbinieka funkcijas un apzināties savu un jauniešu mērķu nozīmi ikdienas darbā;

2. Pilnveidot jaunatnes darbinieku sadarbības prasmes, balstoties uz motivācijas izpratni;

3. Attīstīt jaunatnes darbinieku pieredzes apmaiņu un sadarbības iespējas;

4. Apzināt un attīstīt idejas stratēģisko plānu izstrādei darbā ar jauniešiem.

pasākumā piedalīsies 22 Kurzemes reģiona jaunatnes lietu speciālisti, jaunatnes darbinieki, jaunatnes organizāciju pārstāvji, kuri ikdienā strādā ar jauniešiem un vēlas uzlabot savas prasmes darbā ar jaunatni.

Apmācības vadīs Rudīte Muraševa un Vilis Brūveris

Apmācības notiks pilnas 3 dienas, tāpēc svarīgi, lai Jūs varētu piedalīties visas apmācību dienas! Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra ar Latvijas un Šveices sadarbības programmas atbalstu sedz uzturēšanās, ēdināšanas un apmācību izdevumus. Ceļa izdevumi uz apmācību norises vietu gan jāsedz pašiem.

http://ej.uz/Atsperies-Kurzeme

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu