Izskan cerīgas ziņas par Končalovska meitas veselības stāvokli (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Pazīstamā režisora Andreja Končalovska ģimene pirms pusgada Francijā cieta satiksmes negadījumā, kurā vissmagāk cieta tieši viņa un pazīstamās aktrises, raidījuma «Ēdam mājās!» vadītājas Jūlijas Visockas 14 gadus vecā meita Marija. Jaunākā informācija liecina, ka speciālisti Marseļas klīnikā ir atvienojuši respiratoru 14 gadus vecā Marija, pēc sešiem komā pavadītiem mēnešiem sākusi elpot patstāvīgi, vēsta «topnews.ru».

Ārsti saka, ka meitene sākusi reaģēt uz ārējiem stimuliem, kas palielina iespējas izkļūt no mākslīgās komas, tomēr eksperti vēl nezina, kā trauma ir iespaidojusi meitenes veselību, un vai meitenei būs iespējams atgriezties normālā dzīvē.

Končalovskis un Visocka ir atsākuši strādāt, lai samaksātu par dārgo ārstniecību. Ģimene izvairās no komentāriem par meitas veselības stāvokli, ieņemot principiālu nostāju.

Arī latviešu auditorijai Končalovskis pazīstams kā filmu «Pirmais skolotājs», kino epopejas «Sibiriāde», «Romances par mīlētājiem», Holivudas trillera «Tango un Kešs» un citu filmu režisors.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu