«Donbass» pagarina līgumus ar diviem līderiem (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

KHL Ukrainas komanda Doņeckas «Donbass» pagarinājusi līgumu ar Slovākijas valstsvienības vārtsargu Jānu Laco, vēsta kluba mājaslapa internetā.

Tiek vēstīts, ka jaunnoslēgtais līgums ilgs līdz 2016. gadam.

Laco šosezon KHL regulārajā čempionātā aizvadīja 14 spēles, izcīnot desmit uzvaras. Šajos mačos viņš caurmērā ielaida 1,49 ripas un atvairīja 94,2% pretinieku metienu, bet Gagarina kausa izcīņā viņš jau spēlēja krietni nozīmīgāku lomu, laukumā tiekot astoņos mačos un tiekot pie trim panākumiem. Katrā no cīņām viņš vidēji ielaida 1,71 ripu un atvairīja 93,4% raidījumu.

Laco pārstāvēja Slovākijas izlasi Soču olimpiskajās spēlēs, piedaloties divās spēlēs.

Šī Slovākijas vārtsargam Doņeckas komandā bija otrā sezona.

Tāpat klubs pagarinājis vienošanos ar somu uzbrucēju Tēmu Laini, kurš Gagarina kausa izcīņā bija viens no komandas līderiem un tika atzīts par pirmās izslēgšanas spēļu kārtas līgas labāko uzbrucēju. Viņš 54 regulārā čempionāta mačos guva 12 vārtus un atdeva 13 rezultatīvas piespēles, bet 13 Gagarina kausa spēlēs izcēlās ar sešiem vārtiem un trim piespēlēm.

31 gadu vecajam Lainem šī bija pirmā sezona «Donbass» komandā.

«Donbass» komandai uz nākamo sezonu ir līgums arī ar latviešu aizsargu Oskaru Bārtuli.

Tieši veiksmīgais Laco sniegums palīdzēja «Donbass» komandai Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-3 pieveikt Rīgas «Dinamo», taču otrajā kārtā ar 2-4 nācās atzīt Čehijas komandas Prāgas «Lev» pārākumu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu