Izgatavo savu putnu būrīti Kungu ielas radošajā kvartālā! (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

19.aprīlī Kungu ielas radošajā kvartālā Lieldienu tirdziņā aicinām ikvienu mazo interesentu izgatavot savu īpašo putnu būri. Aprīlis ir ne tikai pavasara vēstnesis, bet arī putnu atlidošanas laiks, tādēļ kopā sarūpēsim mājas kādam strazdiņam vai zīlītei!

19.aprīlī Kungu ielas kvartālā norisināsies Lieldienu sarīkojums ar dziesmām un tirgošanos, ar karstas zupas vārīšanu uz ugunskura un meistardarbnīcām. Skanot āmuru rīboņai un bērnu jautrajām čalām, ikviens pasākuma apmeklētājs, pieredzējuša speciālista vadībā, varēs iemācīties izgatavot savu putnu būrīti strazdam vai zīlītei. Rūpēsimies par mazajiem putniem un palīdzēsim tiem uzcelt mājvietu!

Radošā putnu būru darbnīca būs atvērta no plkst.11:00 – 14:00. Dalības maksa paredzēta 2,00 EUR. Izgatavotie putnu būrīši paliks mazā dalībnieka īpašumā, lai pēc tam tos izvietotu savas mājas dārzā vai pagalmā.

Lieldienas Kungu ielas kvartālā «Nākat lieli, nākat mazi Lielo dienu lūkoties» 19.aprīlī aicinās ikvienu sajust pavasra noskaņu tirdziņā, iegādāties mājražotāju gardumus, iemācīties krāsot olas, piedalīties olu kaujās. Notiks Lieldienu jampadracis kopā ar zaķi Janci, kas aicinās bērnus darboties radošajās darbnīcās. Varēsiet ieklausīties arī postfolkloras grupas «Zari» muzikālajā vēstījumā un baudīt uz pavarda gatavoto gardo svētku zupu.

Būsiet mīļi gaidīti Kungu ielas radošajā kvartālā, Kungu ielā 24, lai kopā svinētu Lieldienu atnākšanu un izgatavotu savu īpašo putnu būri!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu