Gudļevskis atkal pietuvojies debijai NHL (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis izsaukts uz NHL komandu Tampabejas «Lightning», jo tās pamatvārtsargs Bens Bišops kārtējo reizi iedzīvojies savainojumā.

Bišops savainojumā iedzīvojās otrdienas mačā pret Toronto «Maple Leafs», kad vienā no epizodēm centās tvērējcimdā noķert augsti lidojošu ripu, taču pēcāk vārtsargs neveiksmīgi ar plecu piezemējās uz ledus. Tā rezultātā «Lightning» pamatvārtsargs atstāja laukumu, bet viņa vietu ieņēma zviedrs Anderss Lindbaks, palīdzot komandai tikt pie uzvaras ar 3:0.

«Lightning» komandas galvenais treneris Džons Kūpers izteicies, ka Bišops piedalīsies tikai vienā no atlikušajām trim regulārās sezonas spēlēm, paužot iespēju, ka tiks izsaukts kāds no «Crunch» vārtsargiem, bet trešdienas rītā Sirakūzas komandas treniņā uz ledus izgāja gan Gudļevskis, gan Dežardēns.

Tomēr vēlāk vienības vadība pavēstīja, ka Gudļevskis tiek izsaukts uz «Lightning», bet Kūperam nācās pavēstīt Bišops traumas dēļ regulārajā sezonā vairs laukumā vairs nedosies. Treneris gan piebildis, ka nav izslēgta Bišopa došanās laukumā nākamajā nedēļā plānotajā Stenlija kausa ievadā.

Nākamais mačs «Lightning» komandai plānots ceturtdien, kad savā laukumā tiks uzņemta Filadelfijas «Flyers», bet regulārās sezonas pēdējās spēles notiks piektdien un svētdien.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu