Lieldienās vairums LP nodaļu būs slēgtas; mainīti pensiju izmaksas datumi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Lieldienu brīvdienās lielākā daļa Latvijas Pasta (LP) nodaļu būs slēgtas, mainīti arī pensiju izmaksas datumi.  

Lielajā piektdienā, 18.aprīlī, kā arī Pirmajās un Otrajās Lieldienās, gandrīz visas LP nodaļas būs slēgtas; atvērtas būs tikai atsevišķas nodaļas lielākajos tirdzniecības centros, bet dažām pasta nodaļām būs mainīti darba laiki.

Sestdien, 19.aprīlī, visas pasta nodaļas strādā saskaņā ar ierasto sestdienas darba režīmu.

Pensijas un pabalsti, kuru saņemšanas datums ir 14. un 15.aprīlis, klientiem tiks izmaksāti 14.aprīlī; 15.aprīlī naudas izmaksu varēs saņemt klienti, kuriem par izmaksas datumu noteikts 16. un 17.aprīlis; 16.aprīlī klienti varēs saņemt pensijas un pabalstus, kuru izmaksas datums ir 18. un 19.aprīlis; 17.aprīlī naudas izmaksu varēs saņemt klienti, kuriem par izmaksas datumu noteikts 20. un 21.aprīlis.

No 18. līdz 21.aprīlim telegrammu piegāde nenotiks. Šajā laikposmā netiks izdoti laikraksti un žurnāli. Savukārt «Western Union» naudas pārvedumu pakalpojumi Lieldienu brīvdienās tiks sniegti lielākajā daļā strādājošo pasta nodaļu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu