Foto: Policisti Talsu novadā atrod vairākas marihuānas audzētavas (124)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes (ONAP) darbinieki Talsu novadā apturējuši vairāku marihuānas audzētavu darbību. Izmeklēšanas ietvaros aizturēti trīs vīrieši un atsavināti vairāki kilogrami marihuānas, portālam «Apollo» pavēstīja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākais speciālists Dairis Anučins.

Veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, ONAP darbinieki noskaidroja, ka Talsu novadā darbojas organizēta grupa, kas nodarbojas ar marihuānas audzēšanu, žāvēšanu un turpmāku realizāciju. Izmeklēšanas gaitā izdevies noskaidrot un aizturēt personas, kuras veic minētās darbības. Marta vidū aizturēti visi trīs organizētās grupas dalībnieki - 1971., 1982. un 1983. gadā dzimuši vīrieši.

Veicot kratīšanas aizturēto personu dzīvesvietās Talsu novadā, policijas darbinieki konstatēja, ka tajās ir izveidotas speciāli aprīkotas telpas marihuānas audzēšanai.

Kratīšanu laikā kopumā izņemti 430 grami izžāvētas marihuānas un 38 marihuānas augi, kas satur vairāk nekā 2,4 kilogramus nežāvētas marihuānas.

Pret vīriešiem ierosināts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu realizācijas nolūkā un realizēšanu personu grupā, lielā apmērā.

Aizturētajiem piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Komentāri (124)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu