Atvērto durvju diena RPIVA (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija šajā nedēļā rīko atvērto durvju dienas gan Rīgā, gan visās 8 filiālēs. Rīgā atvērto durvju diena notiks 12. aprīlī plkst.11:00.

Aicinām apmeklēt atvērto durvju dienu visus, kuri vēlas nākotnē kļūt par skolotājiem, skolu direktoriem, logopēdiem, psihologiem, personāla vadītājiem, uzņēmējiem un uzņēmumu vadītājiem. Atvērto durvju dienu laikā visus interesentus informēs par budžetā vietām, studiju iespējām, uzņemšanas kārtību un noteikumiem, kā arī iepazīstinās ar studentu dzīvi akadēmijā. Atvērto durvju dienā būs iespējams tikties ar pedagoģijas, psiholoģijas un vadības virzienu vadītājiem un programmu direktoriem, noskaidrot visus interesējošos jautājumus par studijām, studiju norisi un darba iespējām pēc akadēmijas absolvēšanas. Topošos studentus uzrunās akadēmijas rektore Dace Markus. Atvērto durvju dienu noslēgumā Studentu Parlamenta pārstāvji visiem apmeklētājiem izrādīs akadēmiju - mācību auditorijas un speciālās mācību klases, būs iespēja piedalīties nodarbībās.

Nākamā atvērto durvju diena Rīgā notiks 10.maijā plkst.14.00.

www.rpiva.lv

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu