Mūziķim Donam 30. dzimšanas diena (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pazīstamais pašmāju dziedātājs un dziesmu autors Dons šodien, 10. aprīlī svin savu 30. dzimšanas dienu.

Dziedātājs Dons atpazīstamību guva realitātes šovā «Talantu fabrika», pēc tam viņš uzstājās kopā ar Lily, ar kuru iepazinās «Talantu fabrikā» un vēlāk arī apprecējās. Pāris izdeva albumu un vairākas dziesmas nokļuva radiostaciju topos. 2006. gadā Dons izdeva soloalbumu «Lights On», savukārt 2007. gadā darbojās Latvijas Nacionālā teātra izrādē «Adata», kur atzinību guva viņa izpildītā dziesma «Ja tu man esi». Pēc gada Dons izdeva albumu «Lelle».

Tajā pašā gadā Dons startēja konkursā «Jaunais vilnis», kur ieguva 4. vietu. Vēlāk Dons dzīvojis Londonā, kur uzstājās ar pseidonīmu Art Green. Vēlāk Dons atgriezās Latvijā un izdeva singlu «Signāls», kas tika atzīts par 2012. gada radiohitu un uzvarēja konkursā «Muzikālā banka 2012». Dons uzvarēja arī «Muzikālajā bankā 2013» ar dziesmu «Pēdējā vēstule» no albuma «Varanasi».

2014. gads mūziķim Donam ir īpaši veiksmīgs, jo albuma «Varanasi» iznākšanu Dons svinēja sešos pilnībā izpārdotos koncertos «Palladium» un turpina sniegt «Varanasi» akustisko koncertu programmu visā Latvijā. «Akustiskie koncerti ir šarmanti ar savu intimitāti, tā ir pavisam cita veida enerģijas apmaiņa cita veida saruna ar skatītāju» saka Dons. Savukārt «Eirovīzijas» dziesmu konkursā Donam bukmeikeri solīja uzvaru, tomēr Dons ierindojās 2. vietā, ar nelielu balsu skaitu atpaliekot no uzvarētājiem - grupas «Aarzemnieki».

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu