«Latvijas gada auto» apmeklētājiem sola trīs pirmizrādes (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 11. līdz 13.aprīlim «Latvijas Gada auto» stendā Ķīpsalā būs redzamas veselas trīs pirmizrādes, «Apollo» informēja pasākuma rīkotāji.

Jaunā «Jeep Cherokee» prezentācijai šo vietu izvēlējies «Auto Brava», kuram vienlaikus izstādē ir arī pašam savs stends. Zem «Latvijas Gada auto» karogiem Latvijai pirmo reizi parādīsies «Mini Cooper S», kura dīleris «Inchape BM Auto» ar citiem saviem produktiem izstādē nepiedalīsies. Un – būs pārsteigums. Kaut kas tāds, ko pat dienu iepriekš konkursa organizators Māris Ozoliņš nevēlas vārdā saukt.

Šīs nedēļas nogalē norisināsies Latvijas auto pasaules lielākais notikums – Ķīpsalas izstāžu centrā. Tur vienlaikus notiks ekspozīcijas «Auto», «Transporta tehnika», «Auto mehānika» un «Auto Exotica».

Šogad Ķīpsalā tikai «Latvijas Gada auto» stendā redzēsim «Škoda» automobiļus – «Octavia» būs kā «Latvijas Gada auto 2014» konkursa uzvarētājs, bet «Rapid Spaceback» kā jaunā konkursa dalībnieks. Vēl turpat atradīsiet jauno «Nissan Qashqai», «Mazda3», «Opel Insignia Tourer». Kā arī jaunā «Honda Civic Tourer», kas ir vienīgais modelis, ko Ķīpsalā šogad rāda «Nippon Auto».

Pie katra automobiļa stendā būs sastopami arī pārdevēji, taču pat vislabākie no viņiem ir lieli meistari sava produkta izcelšanā, un visai negribīgi to salīdzina ar spēcīgākiem konkurentiem. Bet tikai «Latvijas Gada auto» stendā interesenti varēs satikt konkursa žūrijas biedrus, kuri, pateicoties ilggadējai jauno auto testēšanas un vērtēšanas pieredzei, iespējams, ir viskompetentākie sarunu biedri.

Pirmo reizi konkursa vēsturē «Latvijas Gada auto» organizators ir izdevis žurnālu. Tajā ietverta vērtīga informācija par pērnā konkursa 27 dalībniekiem ar žūrijas biedru vērtējumiem, komentāriem un pārdomām ne tikai par auto izvēli, bet arī par ikdienā noderīgām lietām - degvielu, riepām un riteņiem, apdrošināšanu, mūsu braukšanas stilu un paradumiem, kā arī Latvijas ceļu patieso stāvokli un iespējamos risinājumus nākotnē.

«Latvijas Gada auto» savā 220 kvadrātmetru lielajā stendā ir apvienojuši vairāku ražotāju spilgtākos jaunumus, kuri pieteikti dalībai konkursam. Tā ir lieliska iespēja apmeklētājiem apskatīt pašus jaunākos modeļus vienuviet, kā arī tādas automašīnas, kuras nekur citur izstādē nebūs atrodamas, piemēram, tikai konkursa stendā būs redzami «Mini», «Škoda», «Honda» un «Mazda» jaunākie modeļi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu