Rīgā automašīna smagi traumē gājēju (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NMPD

Vakar Rīgā automašīna smagi traumējusi kādu 32 gadus vecu vīrieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Visvalža ielā automašīna «VW», kuru vadīja 1969.gadā dzimis vīrietis, notrieca gājēju, 1982.gadā dzimušu vīrieti, kurš izskrēja uz ceļa braucamās daļas. Cietušais gājējs ar politraumu nogādāts slimnīcā.

Ventspils novadā, autoceļa Ugāle-Zlēkas 8.kilometrā, automašīna «Opel Astra», kuru vadīja 1993.gadā dzimis vīrietis, ceļa pagriezienā saslīdēja un iebrauca grāvī. Avārijā cieta transportlīdzekļa pasažieris - 1964.gadā dzimis vīrietis, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki. Rīgas reģionā vakar reģistrēti 37 negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja četrus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu, un divus, kuri bija narkotisko vielu iespaidā. Rīgas reģionā tika aizturēti trīs apreibuši autovadītāji, no kuriem viens bija lietojis alkoholu, bet divi - narkotikas.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu