Pārsteidzošs atradums zivs vēderā (67)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bill Gracey, CC BY-NC-ND 2.0

Kāds norvēģu zvejnieks, ķidājot mencu, sataustījis tās vēderā kādu lielu garenu priekšmetu. Uzšķēržot zivi, viņš tās vēderā pamanījis divas pussagremotas siļķes un lielu, oranžu pieaugušo rotaļlietu, vēsta norvēģu laikraksts „Åndalsnes Avis».

64 gadus vecais Bjorns Frilunds jau ir makšķernieks tik ilgi, cik vien viņš sevi varot atcerēties, taču šī ir pirmā reize, kad viņš noķēris zivi ar vibratoru tās vēderā. «Es biju patiesi pārsteigts. Es nekad iepriekš neko tādu nebiju redzējis,» laikrakstam stāstīja zvejnieks.

Viņaprāt zivs pieaugušo rotaļlietu apēdusi, jo noturējusi to par kādu gardu zivi. «Zivis ēd visdažādākās lietas un šis priekšmets izskatās ļoti līdzīgs tām lietām ar ko zivis barojas,» turpina Frilunds. «Pie mums Norvēģija dzīvo ļoti līdzīga izskata astoņkājis. Iespējams, menca domāja, ka tas ir viens no astoņkājiem un apēda to.»

«Iespējams, ka «rotaļlieta» ūdenī tikusi iemesta no kādas laivas, tai klāt joprojām bija motors. Uzvarēt loterijā laikam ir lielākas iespējas, nekā noķert šādu lomu,» secina zvejnieks.

Komentāri (67)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu