Policija meklē bez vēsts pazudušus pusaudžus (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Policijas foto

Latgales reģiona policija meklē vairākus bez vēsts pazudušus pusaudžus, portālu «Apollo» informēja policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Rēzeknes policijas iecirknis meklē nepilngadīgo 1998.gadā dzimušo Intu Sedlenieci, kura 6.aprīlī ap plkst.18.30 patvaļīgi aizgāja no Adamovas speciālās internātpamatskolas (Rēzeknes novads, Vērēmu pagasts, Adamova).Meitene bija ģērbusies melnās biksēs, pelēkā jakā, virsū melna ādai līdzīga materiāla īsa jaka, kājās tumši sporta apavi. Īsi melni mati.

Tāpat Rēzeknes iecirknis meklē nepilngadīgo 1997.gadā dzimušo Aināru Butānu, kurš 2.aprīlī plkst.20 patvaļīgi aizgāja no Tiskādu bērnu nama. Zēns bija ģērbies tumši zilā, rūtainā ziemas vējjakā ar kapuci.

Rēzeknes iecirknis meklē arī nepilngadīgo 1997.gadā dzimušo Jāni Lazarevu, kurš 1.aprīlī ap plkst.18 aizgāja no Maltas speciālās internātpamatskolas, un līdz šim brīdim viņa atrašanās vieta nav zināma. Zēns bija ģērbies zilos džinsos, zilā plānā sporta jakā ar spilgti zaļiem ielaidumiem un kapuci, kājās zilas krosenes ar spilgtām zaļām šņorēm. Īsi gaiši mati, augums 166 centimetri, acis zilgani pelēkas.

Visiem, kam ir jebkāda informācija par meklējamo personu atrašanās vietu, policija lūdz zvanīt 64603500, 64603578 vai 110.

Daugavpils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļa, savukārt, meklē lieciniekus gadījumam, kas notika 2013.gada 9.martā ap plkst.17 Ziemeļu ielā 17, Daugavpilī, kur uz ielas, netālu no mājas žoga sievieti sakoda vidusāzijas sugas suns, nodarot vidējus miesas bojājumus.

Policija lūdz atsaukties šī notikuma aculieciniekus, zvanot 26978674 vai 65403302.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu