Sasniegts Stipro skrējiena dalībnieku skaita rekords (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Pēc trīs nedēļām, 4.maijā, kinopilsētā «Cinevilla» jau sesto reizi pulcēsies Latvijas stiprākie ļaudis, lai piedalītos «Stipro skrējienā». Šobrīd jau pārspēts iepriekšējā gada un sasniegts pavisam jauns dalībnieku skaita rekords - pirmo reizi Latvijas stiprāko ļaužu saietā piedalīsies vairāk nekā 4000 skrējēju, portālam «Apollo» pastāstīja Elīna Gārbena, biedrības «Par stipru Latviju» pārstāve.

Stipro skrējiens kļuvis par vienu no populārākajiem tautas sporta notikumiem Latvijā. Šobrīd pieteikušās 508 sievietes, 1271 vīrieši un 2244 komandu dalībnieki. Lielāko daļu komandu pieteikuši Latvijas uzņēmumi, pašvaldības un novadi, kā arī vairākas augstskolas, kuras šo unikālo pasākumu izmanto kā komandu spēli jeb «team building», lai stiprinātu savas komandas garu.

Šobrīd aktīvi norit «Stipro skrējiena» trases celtniecības darbi un tajā gaidāmas radikālas pārmaiņas. Tiks palielināta starta zona un skrējiens norisināsies pavisam citā virzienā. Lielāko daļu šķēršļus rekonstruēs un tiks izveidoti aptuveni 10 pavisam jauni. Kā ierasts, tiks apbalvoti pirmo trīs vietu ieguvēji vīriešu, sieviešu un komandu ieskaitēs, speciālbalvas būs stiprākajiem studentiem, uzņēmumu un pašvaldību komandām. Šogad piešķirs īpašas balvas arī košākajai, lidojošākajai komandai, cienījamākajam dalībniekam, skrējējam ar labāko tērpu, labāko frizūru u.c Ikviens, kurš sekmīgi būs veicis trasi, saņems piemiņas suvenīru par piedalīšanos «Stipro skrējienā».

5.aprīlī notika pirmais «Stipro skrējiena» treniņs, kuru vadīja fitnesa treneris Viesturs Saldavs. Arī turpmāk ik nedēļas nogali līdz pat 4.maijam visi pasākuma dalībnieki un tie, kuri vēl tikai grasās pieteikties dalībai Stipro skrējienā, var doties uz šo nodarbību, lai būtu fiziski gatavs 8 kilometrus «Stipro skrējienā» brist pa dubļiem, skriet, peldēt, rāpot un rāpties. Treniņa laikā tā dalībniekiem būs iespēja ziedot līdzekļus dažādiem bērnu labdarības projektiem sadarbībā ar organizāciju «Ziedot.lv». Nepārvērtējiet savas spējas, treniņš ir intensīvs un ekstrēmi smags, līdzīgi kā «Stipro skrējiens».

Jau tagad katru dienu tiek publicēti šķēršļu attēli, lai iepriekš iepazītos ar tiem un zinātu, kā pareizi pārvarēt, lai netiktu piešķirts soda laiks.

«Stipro skrējienam» piesakies ''stiproskrejiens.lv'' mājas lapā, aizpildot pieteikuma anketu. Dalības maksa līdz 22.aprīlim individuālajiem skrējējiem ir 20 € un komandām - 95 €.

Sīkāka informācija par Stipro skrējienu pieejama pasākuma mājas lapā - ''stiproskrejiens.lv'' un biedrības «Par stipru Latviju» sociālo tīklu profilos.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu