Gudļevskis: Mans lielākais sapnis piepildījās (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānzuņēmums

NHL komandas Tampabejas «Lightning» latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis pēc debijas pasaules spēcīgākajā hokeja līgā norādīja, ka pēc pirmajiem atvairītajiem metieniem ieguvis pārliecību, bet pēc tam izbaudījis spēli. 

Aizvadītajā naktī «Lightning» komanda savā laukumā ar 3:2 pieveica Kolumbusas «Blue Jackets», bet 21 gadu vecais Gudļevskis atvairīja 36 no 38 metieniem, kļūstot par mača pirmo zvaigzni.

«Nekad nebūtu iedomājies, ka, cīnoties par mājas priekšrocībām Stenlija kausa izcīņā, es vienas nedēļas laikā vārtos likšu trīs dažādus vārtsargus,» atzīst komandas galvenais treneris Džons Kūpers. «Ņemot vērā mūsu pamatvārtsargu traumas, negribējām, lai viņa (Gudļevska) pirmā spēle NHL būtu play-off izcīņā. Gribējām, lai viņš iejūtas šajā vidē.»

«Sākumā biju nedaudz nervozs,» neslēpj Kristers. «Taču biju patīkami satraukts. Atvairīju pirmo metienu un ieguvu pārliecību par saviem spēkiem, bet pēc tam vienkārši izbaudīju spēli

«Izjutu atvieglojumu, kad noskanēja spēles finālsirēna. Vēlējos uzvarēt šo maču un mans lielākais sapnis piepildījās. Iespējams, ka drīzumā es pamodīšos,» piebilst vārtsargs.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu