Svētdien laika apstākļi būs nepatīkami (26)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nathan O'Nions, CC BY-SA 2.0

Svētdien dienas laikā Latviju no rietumiem šķērsos aukstā atmosfēras fronte, kas atnesīs īslaicīgu lietu un brāzmaināku vēju.

Naktī mākoņu daudzums būs mainīgs un tikai vietām nedaudz īslaicīgi līs, iespējama migla. Pūtīs lēns dienvidu vējš, piekrastē tas būs mērens. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz +2..+6 grādiem.

Dienā debesis pārsvarā klās mākoņi, īslaicīgi līs. Var izveidoties atsevišķas lietusgāzes ar krusu. Dienvidu, dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās dažbrīd sasniegs 10-15 metru sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra gaidāma no +6..+9 grādiem Kurzemes rietumos līdz +12..+14 grādiem vietām Austrumlatvijā.

Rīgā brīžiem līs, no rīta un vakarā starp mākoņiem izsprauksies saule. Pūšot mērenam dienvidu vējam ar dažām brāzmām līdz 12 metriem sekundē, gaisa temperatūra paaugstināsies no +4 grādiem naktī līdz +11 grādiem dienā.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu