Četrgadīga meitene gūst traumas, braucot uz velosipēda bagāžnieka (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Priedītis/LETA

Viens bērns guvis traumas no braukšanas ar velosipēdu, cits applaucējies ar karstu šķidrumu, aģentūrai LETA pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.

Kurzemē četrus gadus veca meitene brauca uz velosipēda bagāžnieka, kad bērnam riteņa spieķos tikusi ierauta kāja. Viņa guvusi pēdas daļas lūzumu un, iespējams, arī cīpslas bojājumu.

Zemgalē vienu gadu veca meitenīte applaucējusies, jo viņai uz muguras ir uzlijis karsts šķidrums no krūzes.

Rīgā 35 gadus veca sieviete pēc strīda ar radiniekiem guvusi traumas, izkrītot no otrā stāva balkona. Viņa esot centusies nokāpt no balkona, taču paslīdējusi un kritusi, gūstot vidēji smagu politraumu - iegurņa kaula lūzumu, galvas traumu un iekšējo orgānu savainojumus. Cietusī, iespējams, bija lietojusi alkoholu.

Savukārt Latgalē 16 gadus vecam puisim konstatēta alkohola intoksikācija - viņam bija uzvedības traucējumi, un zēns izturējies agresīvi.

Kā ziņots, kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēma 1201 izsaukumu, no kuriem traumas gūtas 216 gadījumos.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu