Ķīlnieces sagrābšana Rēzeknē: vēstulē bija izklāstīti vīrieša nodomi (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Arno Arno, CC BY-NC-ND 2.0

Rēzeknē ķīlnieces sagrābšanu un pēc tam arī slepkavību izdarījušais Oļegs pirmsnāves vēstulē bija izklāstījis savus tālākos nodomus, proti – viņš mērķtiecīgi nolaupījis savu bijušo sievu Angelinu, lai pēc tam izdarītu nežēlīgo noziegumu.

Latvijas Televīzija vēsta: to, ka ar bijušās sievas nolaupīšanu un vēlāk nogalināšanu beigsies pāra kopdzīve Rēzeknes negaidīja neviens, kaimiņiem tas ir šoks. Publiski par notikušo runāt neviens nevēlas.

Abi tiek raksturoti pozitīvi, lai gan, kā jau iepriekš izskanējis, abu starpā skandāli notikuši bieži, līdz tikusi šķirta laulība.

Valsts policijas Rēzeknes iecirkņa Kriminālpolicijas priekšnieka vietniece Aija Vasiļijeva atklājusi, ka abi – gan sieviete, gan vīrietis – jau iepriekš bija vērsušies policijā ar iesniegumiem viens pret otru. «Ir bijuši iesniegumi policijā. [Notikuši] tieši sadzīviska rakstura konflikti, bet noziedzīga nodarījuma pazīmes netika saskatītas, tāpēc netika uzsākts kriminālprocess. Tur bija vērsušās abas puses. Sadzīviska rakstura konflikti,» teica policijas pārstāve.

Oļegs uzrakstījis pirmsnāves vēstuli, kurā pavēstījis savus tālākos nodomus. Vēlāk nozadzis patēva pistoli un ieradies bijušajā dzīvesvietā, kur nolaupīja sievieti.

200 likumsargi uzsāka meklēšanas operāciju, turklāt uz īsu brīdi tiem izdevās sazināties ar nolaupītāju. Vēlāk kontaktus ar nolaupītāju atjaunot gan neizdevās.

Izmeklēšanas interesēs policija sīkāku informāciju pagaidām nesniedz.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu