Jaunākās prognozes: Sākot ar Lieldienām, iespējams ļoti silts laiks (23)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Tuvākajās diennaktīs gaisa temperatūra Latvijā nedaudz pazemināsies, bet, sākot ar Lieldienām, iespējama ļoti siltu gaisa masu ieplūšana, liecina «Global Forecast System» prognozes.

Jaunās nedēļas sākumā dažbrīd gaidāms lietus, vietām lietusgāzes un krusa, otrdien Austrumlatvijā iespējams arī pērkona negaiss. Iegriezīsies dzestrs ziemeļrietumu vējš, un vēsākā diena, visticamāk, būs trešdiena, kad saskaņā ar jaunāko prognozi gaisa temperatūra nepārsniegs +4..+9 grādus, bet naktī uz ceturtdienu gaidāms neliels sals.

Lieldienās gaidāms siltāks laiks. Tuvumā būs gan ciklons, gan anticiklons, un pagaidām nav iespējams droši prognozēt, kā attīstīsies sinoptiskā situācija.

Tomēr pašreizējās prognozes uzrāda augstu varbūtību, ka Latviju sasniegs aprīlim neraksturīgi siltas gaisa masas. Iespējams, jau 19.aprīlī gaisa temperatūra Latgalē pietuvosies +20 grādu atzīmei, un dažas dienas vēlāk termometra stabiņš var pakāpties virs +20 grādiem.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu