LPS priekšsēdim palielinājies atalgojums (25)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Images_of_Money, CC BY-SA 2.0

Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) priekšsēdim Andrim Jaunsleinim pagājušajā gadā, salīdzinot ar 2012.gadu, ir palielinājies atalgojums, liecina informācija Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtajā amatpersonas deklarācijā.

Ja 2012.gadā Jaunsleinis kopumā par darbu LPS saņēma 24 537 latus jeb 34 913 eiro, pagājušajā gadā viņš par LPS vadīšanu kopumā saņēma 26 663 latus jeb 37 938 eiro.

Kopumā pagājušajā gadā Jaunsleiņa ienākumi bija 49 661 eiro, kas ir vairāk nekā gadu iepriekš, kad viņa ienākumi bija 44 274 eiro. LPS priekšsēža ienākumus pērn veidoja honorārs no LPS, ienākumi no Finanšu ministrijas, alga par darbu Ventspils novada pašvaldībā, kā arī viņš saņēmis honorāru no SIA «PKC» un dāvinājumu no Latvijas Pašvaldību mācību centra.

Ja 2012.gadā viņam bija uzkrājumi gan skaidrā naudā, gan arī bankas kontā, pagājušajā gadā vairs bija tikai skaidras naudas uzkrājums 7114 eiro apmērā. Parādsaistību Jaunsleinim nav, kā arī viņš nav aizdevis naudu.

Jaunsleinis deklarācijā uzrādījis, ka viņa īpašumā ir būve Jūrmalā, Nīcas novadā un Užavas pagastā, kā arī dzīvoklis Rīgā un zeme Užavas pagastā.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu