Svētdien nodedzis «Braslas krogs» Straupes pagastā (25)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Arta

Pārgaujas novada Straupes pagastā «Braslas krogā» šodien no rīta izcēlies ugunsgrēks, bojāgājušo vai cietušo nav, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

VUGD norādīja, ka izsaukums tika saņemts plkst.11.21, bet jau plkst.12.45 ugunsgrēks tika lokalizēts. Kad glābēji ieradās, ēka dega pilnā platībā - ēkas platība ir 136 kvadrātmetri.

Tāpat degusi arī āra terase, kuras platība ir 40 kvadrātmetri. Kā norādīja VUGD, kroga salmu jumts ir pilnībā nodedzis. Pašreiz glābšanas darbi arvien turpinās.

Cietušo nav, tomēr cilvēkiem bija šoks par notikušo, stāstīja VUGD.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja kroga pilnvarotais pārstāvis Gints Lazdiņš, krogs ir principā pilnībā nodedzis, neskarts palicis tikai pagrabstāvs.

Jautāts par iespējamajiem degšanas iemesliem, Lazdiņš norādīja, ka šādas konkrētas informācijas nav viņa rīcībā, tomēr, iespējams, degšanu izraisīja kāda dzirkstele no skursteņa uz jumta.

Arī viņš apstiprināja, ka neviens nav cietis, tomēr «cilvēki ir morāli cietuši». Lazdiņš pauda, ka tagad tiks darīts viss iespējamais, lai kroga darbība tiktu atjaunota.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu