Naktī Cēsīs, iespējams, uzdarbojies ļaunprātīgs dedzinātājs (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā naktī Cēsīs, iespējams, uzdarbojies ļaunprātīgs dedzinātājs, kurš nosvilinājis piecas dārza mājiņas.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), viena dārza mājiņa 16 kvadrātmetru platībā degusi Rīgas ielā, trīs dārza mājiņas deviņu, sešu un 12 kvadrātmetru platībā degušas Miera ielā, bet visbeidzot pret rīta pusi ugunsdzēsēji devušies uz Vārnu ielu, kur degusi dārza mājiņa 12 kvadrātmetru platībā.

Ugunsdzēsēji pieļauj, ka notikušais varētu būt saistīts ar ļaunprātīgu dedzināšanu, taču to noskaidrot būs Valsts policijas uzdevums.

Aizvadītajā diennaktī, laikā no 13.aprīļa plkst.6.30 līdz 14.aprīļa plkst.6.30, VUGD saņēmis 60 izsaukumus - dzēsts 41 ugunsgrēks, veikti 15 glābšanas darbi, bet četri izsaukumi izrādījušies maldinoši.

Nedēļas pēdējā dienā Latvijā dzēsti 18 kūlas ugunsgrēki, sausā zāle pārsvarā degusi Latgalē. Lielākais kūlas ugunsgrēks fiksēts Daugavpils novada Tabores pagastā, kur sausā zāle degusi apmēram 50 hektāru platībā. Turklāt vakar reģistrēts arī viens meža ugunsgrēks.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu