Lieldienās Rīgā būs izmaiņas sabiedriskā transporta darbībā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Lieldienās – no 18. līdz 21.aprīlim – būs izmaiņas sabiedriskā transporta, autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbībā, kā arī darba dienu mēneša abonementa biļešu lietošanas kārtībā, informē uzņēmumā «Rīgas satiksme» (RS).

18.aprīlī un 21.aprīlī sabiedriskais transports (tramvaji, trolejbusi, autobusi) kursēs pēc brīvdienu kustības grafika. Minibusi šajās dienās kursēs pēc svētdienai paredzētā kustības saraksta.

Nakts satiksmes maršruti tiks organizēti naktī no 17.aprīļa uz 18.aprīli, naktī no 18.aprīļa uz 19.aprīli un naktī no 19.aprīļa uz 20.aprīli. RS atgādina, ka nakts satiksmes maršrutos biļeti var iegādāties tikai pie transporta līdzekļa vadītāja un biļetes cena ir 1,5 eiro.

Pasažieriem, kuri ir iegādājušies braukšanas kartes darba dienām, lūdzam ievērot, ka 18.un 21.aprīlī braukšanas kartes, kas paredzētas darba dienām, nav derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Iedzīvotāju ērtībām 18., 20. un 21.aprīlī darbosies viens klientu apkalpošanas centrs – Spīķeru ielā 1, pārējie klientu apkalpošanas centri šajās dienās būs slēgti. Savukārt 19.aprīlī strādās visi klientu apkalpošanas centri pēc sestdienas darba grafika, izņemot klientu apkalpošanas centru Brīvības ielā 49/53 (bijušās Rīgas Modes telpās), kas attiecīgajā dienā būs slēgts.

18., 20. un 21.aprīlī Rīgas pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo RS, varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu pie Kongresu nama – tur par auto novietošanu būs jāmaksā. Savukārt 19.aprīlī par autostāvvietu izmantošanu būs jānorēķinās kā sestdienā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu