«Rosmes» apakšveļas un peldkostīmu jaunā kolekcija (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Apakšveļas ražotājs Rosme 9.aprīlī viesnīcā Baltic Beach Hotel Jūrmalā rīkoja konferenci klientiem no visas pasaules, kuras laikā tika prezentēta jaunā 2015. gada pavasara/vasaras kolekcija. «Rosme» peldkostīmu audumu dizaini izstrādāti Francijā, Itālijā un pat Austrālijā.

«Rosmes» dizaineri daudz laika veltījuši, studējot modes tendences gan Parīzes modes izstādēs un prezentācijās, gan Honkongas izstādēs. Tādējādi «Rosme» ir radījusi vīziju un pārliecību par to, kas būs jaunākās modes tendences 2015.gada pavasara/vasaras sezonai, kas ņemtas vērā, radot jaunās «Rosme» kolekcijas.

«Nākamās sezonas peldkostīmu dizaina tendencēs figurē apdruka ar košām austrumnieciskām krāsām, kā arī izteiktu ornamentu. Dizainos jaušama Indijas kultūra, kas mūs arvien nebeidz pārsteigt ar savu krāšņumu, neparastumu un greznumu. Savukārt jaunajā veļas modes kolekcijā tiek piedāvāti arī jauni moderni toņi – zeltains iedeguma tonis, izsmalcināts pelēks silta lietus mākoņa krāsā, rožu pelnu, dzidrs koraļļu sārtais, tirkīza zilais ar liedaga smilšu toni, piena baltais un melnais,» stāsta uzņēmuma viena no dizainerēm - Liene Rijkure. Jauno sieviešu apakšveļas kolekciju caurvij kā 60-70.gadu, vintage, melnbaltā kino, baroka un rokoko laika tēma, tā arī jaunais futūrisms, iedvesmojoties no pilsētu vides, simetrijām un līnijām. «Rosme» sezonas jaunums ir kombinējamie Mix and Match peldkostīmi, dodot iespēju pašai sievietei izvēlēties sev tīkamāko peldkostīma augšiņas un biksīšu kombināciju. «Rosme» peldkostīmu audumu dizaini izstrādāti Marc Terrier Francijā, Studio Bernini Itālijā un Longina Phillips Studio Austrālijā.

Dizainere arī norāda, ka dizainā aizvien parādās jauni tehnoloģiski risinājumi, piemēram, kādreiz tik populāro wonderbra krūšturu (šūta bļodiņa ar polsteriem) vietu pamazām sāk ieņemt cits tehnoloģiski radīts jaunums – valcētā forma. Tie ir krūšturi ar plūstošām līnijām un – pats svarīgākais – bez vīlēm. Tie ir kā radīti valkāšanai zem cieši pieguļoša apģērba.

Modes skatē piedalījās pašmāju modeles Māra Kampernova, Alise Kirovāne, Tatjana Suhareva un pirmo reizi vēsturē Rosme apakšveļas jauno kolekciju prezentēja arī lielo izmēru modele. Konferenci apmeklēja pārstāvji no Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Lielbritānijas, Izraēlas un Baltijas valstīm.

Jaunās kolekcijas Latvijas veikalos būs pieejamas 2015.gada pavasarī.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu