Rīgas Centrāltirgū policija kopā ar drošsirdīgu garāmgājēju aiztur zagli (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Rīgas Centrāltirgū policija kopā ar drošsirdīgu garāmgājēju sestdien aizturējusi kabatzagli, portālu «Apollo» informēja Valsts policija.

Sestdien Rīgas Latgales iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz Rīgas Centrāltirgu, kur kāds garnadzis sievietei no rokām bija izrāvis maku un meties bēgt.

Pamanot notikušo, kāds Centrāltirgus apmeklētājs steidzās noķert kabatzagli. Atrodoties Centrāltirgū ārpus sava darba laika, kāds policijas darbinieks pamanīja pakaļdzīšanos un aizturēšanas mēģinājumu, tādēļ steidzās noskaidrot notiekošo.

Iesaistoties aizturēšanā, policijas darbinieks kopā ar drošsirdīgo Centrāltirgus apmeklētāju garnadzi nogādāja policijas iecirknī. Policija noskaidroja kabatzagļa identitāti un konstatēja, ka vīrietis jau iepriekš tiesāts par zādzībām. Aizturētais 1980.gadā dzimušais vīrietis savu vainu atzīst.

Šobrīd ir sākts kriminālprocess par zādzību nelielā apmērā. Cietusī 1935. gadā dzimusī sieviete atguva nozagto maku ar visu tā saturu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu