Habarovskas «Amur» apstiprina jaunu galveno treneri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Habarovskas «Amur» jauno galveno treneri kļuvis Jurijs Ļeonovs, apstiprinājusi komandas vadība.

Ļeonovs amatā nomainījis no tā aizgājušo Jevgeņiju Popihinu, kurš pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados spēlēja Rīgas «Dinamo» rindās.

Par sadarbību ar Ļeonovu vienošanās panākta pēc viņa tikšanās ar Habarovskas novada gubernatoru Vjačeslavu Športu.

«Amur» regulāro čempionātu noslēdza Austrumu konferences un visas līgas pēdējā vietā, bet Cerības kausa turnīrā nepārvarēja jau kvalifikācijas kārtu. Krievu speciālists Popihins ar «Amur» komandu sāka strādāt pērn janvārī. Viņš amatā nomainīja somu Hannu Jortiku.

Savukārt Ļeonovs no 2012. gada jūnija līdz šīgada janvārim bija Podoļskas kluba «Vitjaz» galvenais treneris, strādājot arī ar latviešu izcelsmes uzbrucēju Aināru Podziņu.

1990. gada pasaules čempions PSRS izlases sastāvā Ļeonovs trenera karjeru sāka 2002. gadā Maskavas «Dinamo» komandā. 2006./2007. gada sezonā Ļeonovs vienu gadu vadīja Sanktpēterburgas SKA komandu, bet kopš 2008. gada augusta bija strādājis ar Sanktpēterburgas VMF komandu Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu