Nosaukti Gagarina kausa pusfinālu labākie spēlētāji (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas konferenču finālsēriju labākajiem spēlētājiem šodien nosaukti Petri Vehanens, Neitans Oistriks un Sergejs Mozjakins.

Prāgas «Lev» komandas vārtsargs Vehanens piecās spēlēs ar Jaroslavļas «Lokomotiv» komandu palīdzēja tikt pie četrām uzvarām, divās no spēlēm paliekot nepārspēts. Vidēji mačā viņš ielaida vien 1,13 ripas, atvairot 96,25% metienu.

Par labāko aizsargu kļuvis cits «Lev» spēlētājs Oistriks, kurš piecos mačos ar «Lokomotiv» guva trīs vārtus un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Tikmēr Magņitogorskas «Metallurg» komandu pārstāvošais Mozjakins kļuvis par labāko kārtas uzbrucēju. Viņš savai komandai palīdzēja piecos mačos pieveikt Ufas «Salavat Julajev», šajā laikā izceļoties ar diviem vārtiem, kuri abi bija uzvaras vārti, vienu rezultatīvu piespēli un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr par labāko jauno spēlētāju atzīts «Salavat Julajev» vārtsargs Andrejs Vasiļevskis, kurš piecos mačos vidēji ielaida 1,51 ripu un atvairīja 94,75% pretinieku metienu.

Finālsērija starp «Lev» un «Metallurg» komandām sāksies piektdien. No Latvijas pārstāvjiem izšķirošajā kārtā iekļuvis vien Raitis Pilsētnieks, kurš ir «Lev» komandas tehniskais direktors.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu