«MX Moduls» sportisti sezonu sāk ar uzvarām (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskajās motokrosa sacensībās «Baltijas jūras Izaicinājuma Kauss» lielisku sezonu sāka «MX Moduls» komandas sportisti. Uzvaru MX2 klasē izcīnīja Kārlis Sabulis, bet MX Open - Dāvis Ivanovs, «Apollo» informēja kluba pārstāvji.

No jaunākā kluba pārstāvja Kārļa Sabuļa, kurš nesen atguvies pēc kājas lūzuma un vairākām operācijām, tika gaidīta maksimāli ātra atgriešanās trasē un spēja cīnīties ar vadošajiem sportistiem. Sabulim tas izdevies lieliski, jo sezonas pirmajās sacīkstēs viņš 3 braucienu summā izcīnījis uzvaru!

Kārlis Sabulis: «Uzzinot, cik spēcīgs sastāvs būs sacīkstēs, nodomāju - neviens jau neteica, ka būs viegli. Pēc kvalifikācijas rezultāta sapratu, varu cīnīties par medaļām, toties, kad uzvarēju pirmajā braucienā, manī atgriezās pārliecība - esmu spējīgs, darbi atmaksājas un komanda ne velti manī iegulda laiku un līdzekļus. Biju ļoti motivēts cīnīties tālāk. Rezultātā 1.vieta arī otrajā braucienā. Pēdējo braucienu nolēmu aizvadīt mierīgāk, lai nepārforsētu. Biju izrēķinājis, ka, finišējot trešajā vietā, joprojām varu uzvarēt kopvērtējumā. Īsti vēl neesmu sapratis, ka tas ir noticis, jo tik sen nebiju tā juties. Tas ir kā uzvarēt savās pirmajās motokrosa sacensībās karjerā!»

MX Open klases braucējs Dāvis Ivanovs sezonai bija gatavojies cītīgi, taču vēl pirms starta satraucās, vai pietiekami. Pirmajā un otrajā braucienā Ivanovam pirmā vieta, piedevām viņš ne tikai izcēla startus, bet arī abus braucienus bija izteikts līderis. Trešajā braucienā Dāvis kļūdījās, bet konkurents viņu apdzina. Ivanovam bija jāsamierinās ar 2.vietu, jo revanšam bija pārāk maz laika.

«Žēl, ka tā sanāca trešajā braucienā, bet vismaz zinu - ziemas periodā esmu strādājis pietiekami. Protams, vēl ir, kur augt un attīstīties. Kopumā ar sacensībām esmu apmierināts, jo trīs braucienu summā esmu uzvarējis, taču varēju braukt brīvāk un nenokļūdīties,» stāsta Ivanovs.

«Esmu ļoti apmierināts ar komandas sportistu sniegumu sezonas pirmajās sacensībās. Varēja redzēt, ka puiši ziemas periodā ir kārtīgi pastrādājuši. Kārļa Sabuļa un Dāvja Ivanova uzvaras, kā arī labi sagatavotā tehnika liecina, ka ejam pareizajā virzienā. Lielisks sezonas sākums,» par rezultātiem sacīja Māris Martinsons, «MX Moduls» un «Moduls Rīga» valdes priekšsēdētājs:

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu