Foto: VID novērš mēģinājumu ievest vairāk nekā 42 tūkstošus kontrabandas cigarešu (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: VID

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) muitas amatpersonas, veicot kontroles pasākumus Grebņevas muitas kontroles punktā, novērsušas mēģinājumu nelegāli pārvietot 42 400 cigaretes ar Baltkrievijas Republikas akcīzes nodokļa markām, portālu «Apollo» informēja VID.

Piektdien, 11.aprīlī, Grebņevas muitas kontroles punktā VID muitas amatpersonas veica kāda Latvijā iebraucoša transportlīdzekļa kontroli. Kontrolē piedalījās arī viens no tabakas izstrādājumu meklēšanā apmācītajiem VID darba suņiem.

Kontroles gaitā tika atklāts, ka vieglās automašīnas konstrukcijās ir paslēptas «NZ», «Minsk» un «Fest» markas cigaretes. Kopumā tika izņemti 42 400 minēto marku cigarešu ar Baltkrievijas Republikas akcīzes nodokļa markām.

Personai saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 201.12.pantu sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu