Jaunietis sarīko neparastu izklaidi uz svešas automašīnas jumta (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: The Pug Father, CC BY-SA 2.0

Neparastu izklaidi sestdienas naktī Rīgā, Āgenskalnā, sarīkojis kāds jaunietis, kurš alkohola reibumā nolēmis pazīmēties meiteņu priekšā un sarīkojis «dejas» uz svešas automašīnas jumta, portālu «Apollo» informēja policijā.

12.aprīļa naktī ap pulksten 3.00 Auces ielā policiju izsauca kāda autovadītāja, uz kuras spēkrata bija uzkāpis jauneklis.

BMW markas automašīnas īpašniece bija pamanījusi notiekošo pa logu un sākumā devusies ar jauniešiem skaidroties, vēsta LNT raidījums «Degpunktā».

Valsts policijas pārstāve Ļena Keine-Kaštaļjana raidījumam stāsta, ka sieviete bijusi šokā. Jaunieši neesot reaģējuši uz sievietes aizrādījumiem, gluži pretēji - vēl vairāk sākuši spārdīt ar kājām automašīnu.

Sieviete izsaukusi policiju, kas aizturējusi 18 gadus veco jaunieti un trīs viņa «talanta pielūdzējas». Neparastajās izklaidēs bija iesaistīti četri jaunieši, no kuriem trīs izrādījās nepilngadīgi. Jaunieti, kurš bija kāpis uz automašīnas jumta, policisti atšifrēja pēc apavu zoles zīmējuma un uz mašīnas jumta atstātajiem nospiedumiem. Visi nogādāti policijas iecirknī. Jaunieši atzinuši, ka viņu draugs «pārdzēries» un nolēmis «pazīmēties».

Dejošana beigusies ar kriminālprocesu par svešas mantas bojāšanu. Tā kā BMW markas automašīnu remonts ir dārgs «prieks», jaunietim nāksies šķirties no prāvas naudas summas.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu