Nedēļas horoskops: 21. - 27. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nedēļas horoskops: 21. - 27. aprīlis

  • AUNS Notikumiem bagāts periods. Par garlaicību nu nekādi nevarēsi sūdzēties nedz darba, nedz privātā jomā. Attiecības ar kolēģiem būs grūti prognozējamas un diezgan saspringtas. Lai tās vēl vairāk nesarežģītu, centies atturēties no tev raksturīgā tiešuma, asās mēles. Savukārt attiecībās ar otro pusīti iespējamas kardinālas pārmaiņas. Iespējams, pat uzsāksi jaunas attiecības vai nolemsi kādu laiku padzīvot atsevišķi.
  • VĒRSIS Šonedēļ spilgti izpaudīsies tavas stratēģa dotības. Lieliski pierādīsi sevi kā komandas līderis, vadītājs. Piemērots brīdis, lai uzsāktu jaunus projektus, īstenotu drosmīgas ieceres. Veidojot sadarbības ar ārzemēm, lielāku vērību jāpievērš tieši juridiskajiem aspektiem, nopietnāk jāizrunā darījuma nosacījumi. Mājas dzīvē būsi ļoti kluss un mierīgs. Mīļotais cilvēks uzskatīs tevi par autoritāti, vērsīsies pēc padoma.
  • DVĪŅI Galveno vērību pievērsīsi attiecību lietām. Centieni sakārtot privāto dzīvi izrādīsies veiksmīgi, ja būsi pietiekami pacietīgs, neatlaidīgs, tai pat laikā iejūtīgs un diplomātisks. Darba jomā svarīgi uzturēt labas attiecības ar kolēģiem, jo ne reizi vien tev būs nepieciešama viņu palīdzība. Daži zīmes pārstāvji var izjust vēlmi apgūt jaunas lietas, apsverot domu par interešu kursiem. Brīvdienās ieteicams pabūt kopā ar mājiniekiem, sevišķu uzmanību veltot savām atvasītēm.
  • VĒZIS Nedēļu uzsāksi uz ļoti optimistiskas nots. Labais noskaņojums palīdzēs tikt galā ar sarežģījumiem, uzlabot attiecības ar līdzcilvēkiem, veidot jaunus kontaktus. Sākot ar trešdienu, vari nopietnāk pievērsties finansu lietām, kārtot ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus. Attiecību lietās svarīgi nekļūt egoistiskam, vairāk ieklausīties partnerī. Nedēļas izskaņā tev labpatiks pabūt divatā ar mīļoto, izbaudīt romantisku divvientulību.
  • LAUVA Lielu uzmanību veltīsi sabiedriskajām aktivitātēm. Vēlme būt uzmanības centrā brīžiem padarīs tevi pārlieku ārišķīgu. Centies nekrist galējībās, esi dabisks. Kārtojot materiālos jautājumus, neļaujies pārliekām ilūzijām, nedaudz kritiskāk attiecies pret piedāvātajiem darījumiem. Uz panākumiem var cerēt tie, kuri saistīti ar medicīnas, psiholoģijas un sociālo sfēru. Brīvdienās ieteicama atpūta pie dabas.
  • JAUNAVA Veidojot jaunas sadarbības, vissvarīgākais moments būs spēja uzticēties biznesa partnerim. Pateicoties savai saimnieciskajai un praktiskajai dabai, pratīsi sasniegt labus rezultātus, iekarot augstākstāvošo atzinību. Pēc labi padarītā darba vēlēsies tik pat pienācīgi atpūsties. Šoreiz izklaides vajadzībām vari iztērēt diezgan daudz naudas, taču gandarījums atsvērs visus izdevumus. Mīļotais cilvēks būs ļoti gādīgs un uzmanīgs attiecībā pret tevi, tikai proti to novērtēt!
  • SVARI Profesionālajā jomā daudz spraigu notikumu. Tev nāksies pierādīt uz ko esi spējīgs, aizstāvēt savas intereses. Veiksmīgāks laiks tiem, kuri saistīti ar masu medijiem, pedagoģiju un finanšu lauciņu. Personīgajā dzīvē tieksies pēc piedzīvojumiem. Daiļā dzimuma pārstāves var nolemt papildināt savu garderobi, mainīt imidžu, varbūt iemesls būs kādas simpātiskas personas parādīšanās pie apvāršņiem. Katrā ziņā, zvaigznes sola iepazīšanās iespējas tiem, kuri meklē savu otro pusīti.
  • SKORPIONS Savā rīcībā būsi visai noslēgts un noslēpumains. Līdzcilvēkiem būs grūtāk izprast tevi, veidot kontaktu. Strādājot viens, tu gūsi labākus rezultātus, taču kļūstot pārlieku savrups, vari pasliktināt attiecības ar kolēģiem. Centies būt nedaudz atvērtāks un komunikablāks. Iespējams, zināmus uztraukumus var sagādāt atvasītes, ar saviem “izgājieniem” skolas gaitās. Vēlams nebūt pārāk stingram, taču likt manīt par to, ka šādi rīkoties nav pieņemami.
  • STRĒLNIEKS It sevišķi nedēļas pirmajās dienās būsi ļoti aizņemts ar darba lietām. Lielajā steigā vari piemirst kādam doto solījumu, tāpēc vēlams atbildīgāk pieiet darbu plānošanai un turēties pie nospraustā grafika. Otrdien vari saskarties ar tehniskiem sarežģījumiem. Savukārt ceturtdien un piektdien tev var nākties risināt dažādas juridiskās nianses, kārtot formalitātes ar valsts institūcijām. Nedēļas nogalē vēlēsies piekopt aktīvu atpūtu, nododoties sportiskajām aktivitātēm.
  • MEŽĀZIS Apkārt notiekošais nebūt nebūs tik melnos toņos krāsojams kā tev šķiet un tu pats sev būsi radījis problēmas ne no kā. Centies uz visu raudzīties pozitīvāk un tu manīsi, ka šķietamās likstas vienkārši izgaist. Daži zīmes pārstāvji var sajust interesi par garīgām lietām. Nav izslēgts, ka nolemsi apmeklēt astrologu vai gaišreģi. Personīgajā dzīvē meklēsi saskaņu un harmoniju. Partneris novērtēs tavus centienus uzlabot savstarpējās attiecības.
  • ŪDENSVĪRS Vēlēsies pārbaudīt savas spējas. Meklēsi jaunus izaicinājumus, uzstādīsi sev visai ambiciozus mērķus. Kārtojot darba lietas, vari iepazīties ar simpātisku pretējā dzimuma pārstāvi, ar kuru var veidoties ne tikai draudzīgas un koleģiālas attiecības. Nav izslēgts, ka šonedēļ dosies komandējumā, kura laikā radīsies iespēja apgūt jaunas zināšanas, uzlabot profesionālās iemaņas.
  • ZIVIS Tu šonedēļ vairāk laika veltīsi ģimenei, atpūtai, darba lietas tādejādi novirzot otrā plānā. Iespējams, būsi nolēmis tieši tagad paņemt atvaļinājumu un doties kādā eksotiskā ceļojumā uz siltajām zemēm. Dodoties ceļā, pārliecinies vai esi paņēmis līdzi visu nepieciešamo, it sevišķi tas attiecas uz dokumentiem. Ģimenes dzīvē tev būs svarīga abpusējā sapratne un saticība, tās vārdā būsi gatavs atteikties no savām iecerēm tuvinieku labā.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu