Ceļojums uz Karību salām pārvēršas par murgu (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Susan Renee, CC BY-NC-ND 2.0

«Tā bija īsta elle» - tā savu ceļojumu uz Karību salām raksturo ceļotāji, kuriem bija nepieciešamas četras dienas, lai atgrieztos mājās Londonā ar zemo cenu aviokompānijas «Monarch» lidmašīnu, vēsta «Daily Mail».

Pavadītās skaistās brīvdienas Tobago aizēnoja murgam līdzīgais mājupceļš, kura laikā cilvēki tika vadāti no vienas lidostas uz otru, nomainot arī vairākas naktsmītnes, kamēr aviokompānijas «Monarch» lidmašīnas vajāja viena tehniska ķibele pēc otras.

Pārsteigti par attieksmi pasažieri stāstījuši, ka lidmašīnas kapteinis turklāt atļāvies pasažieriem paziņot - ja nebūtu izlabota kāda tehniska lidmašīnas kļūme, viņi visi beigtu savu dzīvi ūdenī, piebilstot, ka līdzīgi esot noticis ar lidmašīnu, kas avarēja Taizemē, nogalinot visus, kas atradās tajā.

Getvikas lidostā pasažieriem bija paredzēts ielidot 2.aprīlī, taču tas notika gandrīz četras dienas vēlāk - 6.aprīļa agrā rītā. Pa ceļam lidmašīna bija spiesta veikt ārkārtas nolaišanos Barbadosā, jo salonā parādījās dūmi.

Pēc notikušā pasažieri sūdzējušies par naktsmurgiem un traucētu naktsmieru, savu sašutumu paužot arī aviokompānijai.

Pasažieri nolēmuši pieprasīt kompensāciju par aizkavēšanos, ko viņi ir tiesīgi saņemt saskaņā ar Eiropas Savienības likumiem.

Aviokompānija pašlaik izmeklējot notikušo un informēšot par secinājumiem savus klientus, tāpat tā esot gatava apspriest kompensāciju izmaksu.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu