Aiztur vīrieti, kurš sadūris sievu; policija raida mērķtiecīgu šāvienu vainīgā virzienā (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: adambowie, CC BY-NC-SA 2.0

Ventspilī policija aizturējusi vīrieti, kurš konflikta laikā sadūra savu dzīvesbiedri, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Signe Šteinberga.

Viņa pastāstīja, ka 14.aprīlī ap plkst. 7.25 Ventspilī, Inženieru ielā, uz ielas pie kāda nama kāpņu telpas 1946. gadā dzimis vīrietis bija nodarījis miesas bojājumus savai sievai - kādai 1963. gadā dzimušai sievietei. Cietusī pēc notikušā ar durtām brūcēm nogādāta slimnīcā Ventspilī, bet vēlāk pārvesta uz slimnīcu Rīgā.

Mērķtiecīgas aizturēšanas operācijā piedalījās gan Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa darbinieki, gan Pašvaldības policija.

Plkst.16.45 Ventspilī, Aizsaules ielā, policija aizturēja par smaga nozieguma izdarīšanu aizdomās turēto. Aizturēšanas laikā vīrietis ar nazi savainoja gan sevi, gan uzbruka policijas darbiniekam. Saskaņā ar likumu «Par policiju» policistam nācās pielietot dienesta šaujamieroci, izdarot brīdinājuma šāvienu gaisā un mērķtiecīgu šāvienu uzbrucējam labajā rokā.

Par notikušo notiek pirmstiesas izmeklēšana kriminālprocesā.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu