Foto: Estrādes zvaigznei Allai Pugačovai - 65 (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova, kura plaši pazīstama arī Latvijā, šodien, 15. aprīlī svin savu 65. dzimšanas dienu.

Dziedātāju Allu Pugačovu uzskata par visveiksmīgāko padomju skatuves mākslinieci pārdoto ierakstu un popularitātes ziņā. Tāpat dziedātāja 1997. gadā pārstāvēja Krieviju plaši apspriestajā «Eirovīzijas» dziesmu konkursā, kur palika 15. vietā.

Māksliniece ir ierakstījusi vairākus desmitus albumu un piedalījusies neskaitāmos prestižos festivālos un dziesmu konkursos - startējot gan kā dalībniece, gan kā žūrijas locekle. Viņa ar soloprogrammām viesojusies dažādās valstīs - ASV, Vācijā, Francijā, Japānā, Austrālijā, Indijā u.c.

2011. gadā Alla apprecējās ar humoristu Maksimu Galkinu, un pagājušā gada rudenī pāris kļuva par vecākiem diviem bērniem, kas nāca pasaulē ar surogātmātes palīdzību.

Dziedātāja ir sadarbojusies ar Raimondu Paulu un no 2005. gada ir ikgadējā konkursa «Jaunais vilnis» oficiālā mūza. Pēdējā laikā Alla ir attālinājusies no mūzikas un publicitātes, pievēršoties ģimenes dzīvei, tomēr, kā liecina jaunākā informācija, Alla Pugačova šogad atgriezīsies konkursā «Jaunais vilnis» ar savu radošo vakaru.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu