Verpakovskis šonedēļ varētu doties laukumā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Izcilais latviešu uzbrucējs Māris Verpakovskis šonedēļ varētu doties laukumā Latvijas «SMScredit.lv Virslīgas» futbola čempionāta komandas «Liepāja» rindās, atklājis vienības galvenais treneris Viktors Dobrecovs.

34 gadus vecais Verpakovskis janvārī pameta Grieķijas augstākās līgas komandu «Ergotelis» un noslēdza profesionālās futbolista gaitas, iesaistoties «Liepājas» kluba veidošanā un kļūstot par tā prezidentu. Tomēr visu laiku rezultatīvākais Latvijas izlases futbolists pēc ilgāka pārtraukuma atsācis intensīvus treniņus un pašlaik konkurē uz vietu sastāvā paša pārraudzītajā klubā.

Trešdien «Liepāja» savā laukumā tiksies ar «Jelgavu», bet svētdien tiks uzņemta Rīgas komanda «Daugava».

«Verpakovskis trenējas un jau tuvākajā laikā varētu doties laukumā. Trešdien vēl ne, bet svētdien, ļoti iespējams, ka redzēsim viņu laukumā,» Dobrecova teikto citē klubs. «Kājas ir mazliet kļuvušas smagākas, bet tas skaidrojams ar pāreju no mākslīgā seguma uz dabīgo. Pēc dažiem treniņiem uz dabīgā seguma viss būs kārtībā un spēlētāji būs gatavi spēlei. Šonedēļ centīsimies iegūt maksimāli iespējamos punktus abās spēlēs. Esam pierādījuši, ka varam spēkoties ar jebkuru pretinieku.»

«Ņemot vērā īso laika posmu komandas sagatavošanās procesā, esam apmierināti ar sezonas sākumu. Centīsimies noturēt sasniegto līmeni, kā arī strādāsim, lai to ar laiku uzlabotu. Prieks par daudzajiem atbalstītājiem tribīnēs, un gaidām vēl vairāk uz nākamajām spēlēm,» paudis pats Verpakovskis.

«Liepājas» klubs ar septiņiem punktiem četrās spēlēs virslīgas kopvērtējumā pašlaik ieņem otro vietu. Līderi ar deviņiem punktiem trīs mačos ir pašreizējie čempioni «Ventspils».

Kā ziņots, Verpakovskis iepriekšējā gadā paziņoja, ka nepalīdzēs Latvijas valstsvienībai nākamajā atlases ciklā uz 2016.gada Eiropas čempionātu. Tiesa, ļoti iespējama ir viņa spēlēšana valstsvienības rindās kādos no mačiem pirms atlases cikla sākuma.

Verpakovskis Latvijas izlases rindās aizvadījis 103 spēles un guvis 29 vārtus, būdams tās visu laiku rezultatīvākais futbolists.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu