Vasiļjevs neatsaka un pievienosies izlasei (22)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

Pieredzējušais Latvijas hokejists Herberts Vasiļjevs piekritis pievienoties Latvijas valstsvienības treniņiem pirms gaidāmā pasaules čempionāta Minskā, tā «Apollo» pastāstīja LHF preses sekretārs Māris Gorbunovs.

Paredzams, ka 37 gadus vecais uzbrucējs izlasei pievienosies šonedēļ un varēs piedalīties pārbaudes spēlēs ar Krievijas izlasi.

Kā zināms, Vasiļjevs izlases rindās atgriezās šī gada februārī, kad Latvijas valstsvienībai palīdzēja Soču olimpiskajās spēlēs. Pēdējo reizi Vasiļjevs PČ spēlēja 2011.gadā Bratislavā.

Ikdienā Vasiļjevs pārstāv Vācijas hokeja līgas (DEL) klubu Krēfeldes «Pinguine». Uzbrucējam līgums ar Krēfeldes komandu ir arī uz nākamo sezonu.

Šosezon Vasiļjevs sezonas pirmo pusi izlaida, jo ārstēja potītes savainojumu, bet ierindā atgriezās neilgi pirms Olimpiādes, kad kluba rindās aizvadīja dažas spēles.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu