«Lady Gaga» un «Psy» uzstāsies Dienvidkorejas festivālā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu popdīva «Lady Gaga» un korejiešu dziedātājs «Psy» vasarā uzstāsies Dienvidkorejas mūzikas festivālā.

Pirms diviem gadiem «Lady Gaga» pirmoreiz uzstājās Seulas festivālā. Pirms viņas koncerta notika reliģisko grupu protesti, kuros viņa tika apsūdzēta homoseksuālisma un pornogrāfijas atbalstīšanā. Koncerts tomēr notika, taču tajā netika ielaisti nepilngadīgi klausītāji.

Nav zināms, vai šoreiz notiks kas līdzīgs. «Par agru spriest, jo mums vēl jāsaskaņo viņas uzstāšanās saturs un detaļas,» sacīja valsts komisijas, kas nosaka vecuma ierobežojumus, pārstāve. «Taču mēs varētu pieņemt līdzīgu lēmumu kā 2012.gadā, ja viņas koncerts tiks uzskatīts par nepiemērotu jauniešu un pusaudžu auditorijai.»

Seulas festivālā piedalīsies daudzas dienvidkorejiešu popmūzikas zvaigznes, tostarp arī pasaules slavu guvušais hita «Gangnam Style» izpildītājs «Psy».

Pagājušajā mēnesī «Lady Gaga» pārsteidza ar kārtējo ekscentrisko izgājienu. Koncertā «South by Southwest» festivālā uz skatuves kāpa «vēmekļu māksliniece», kas uz dziedātājas krūtīm vēma spilgti krāsotu sojas pienu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu