Maskavā un Milānā 1/4 finālu pirmajās spēlēs nepieciešams papildlaiks (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

ULEB Eirolīgas turnīrā trešdienas vakarā Maskavā un Milānā tika aizvadītas ceturtdaļfināla sēriju pirmās spēles. 

Maskavas CSKA basketbolisti savās mājās ar 77:74 papildlaikā uzvarēja Atēnu «Panathinaikos», sērijā līdz trim uzvarām izvirzoties 1-0.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 21 punktu bija amerikānis Sonijs Vīmss, 17 punktus pievienoja Viktors Hrjapa, bet 15 punkti bija Kaila Hainsa rēķinā. «Panathinaikos» komandā pa 14 punktiem guva Jons Mačulis un Stefans Lasme.

Vakara vēlajā spēlē Telavivas «Maccabi Electra» izbraukumā ar 101:99 papildlaikā uzvarēja Milānas «EA7 Emporio Armani», sērijā panākot 1-0.

Uzvarētāju labā 26 punktus guva Rikijs Hikmens, bet pa 17 punktiem sakrāja Sofoklis Šorcianitis un Tairīzs Raiss. Milānas kluba rindās ar 18 punktiem izcēlās Kīts Lengfords, 17 punktus pievienoja Samardo Semjuelss, bet 15 punkti bija Kērtisa Džerelsa kontā.

Minēto ceturtdaļfināla pāru atbildes spēles risināsies piektdien turpat, Maskavā un Milānā.

Atgādinām, ka otrdienas vakarā ceturtdaļfināla sērijas pirmajos mačos «FC Barcelona» ar 88:61 sagrāva Stambulas «Galatasaray Liv Hospital», bet Madrides «Real» ar 88:71 pārspēja Pireju «Olympiacos».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu