Aktrise Ieva Pļavniece maina nodarbošanos (89)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pazīstamā aktrise Ieva Pļavniece, kura pagājušajā gadā paziņoja, ka aiziet no darba Dailes teātrī, paliekot kā ārštata darbiniece, atvērusi mūzikas un teātra restorānu un naktsklubu «Happy Days & Nights».

«Zvaigznes sakrita tā, ka mums - trim pozitīvi neprātīgām personām - šī vieta vienkārši bija jāatver,» Ieva Pļavniece pastāstīja žurnālam «Privātā Dzīve».

«Es esmu šīs vietas mākslinieciskā vadītāja, kas kas rūpējas par interesantu kultūras pasākumu repertuāru. Par bāru, personālu un ēdināšanu atbild Anamika Goldberga un Nona Solvita Birkmane. Darīsim visu, lai cilvēki šajā vietā varētu gan pabarot dvēseli, gan palutināt garšas kārpiņas.

Mums ir izcila virtuve ar brīnišķīgiem šefpavāriem Andri Libertu un Aleksandru Kuļčuku, viņi ir atraktīvi un mākslinieciski radoši, ka gatavi pat taisīt šovu uz skatuves. Nedēļas nogalēs šī vieta pārtaps par naktsklubu ar labu mūziku, foršu kompāniju un dejām. Savukārt muzikālā teātra lauciņu mēs plānojam aizpildīt ar dzīvās mūzikas koncertiem un dažādām teatrālām performancēm,» žurnālam «PDz» pastāstīja Ieva Pļavniece.

Komentāri (89)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu