Iereibis laupītājs policijai pats atzīstas nozieguma pastrādāšanā (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: zaveqna, CC BY-NC-SA 2.0

Policijas darbinieki otrdien Rīgā aizturējuši pamatīgi iereibušu vīrieti, kurš pats atzinies, ka tikko pastrādājis laupīšanu, «Apollo» uzzināja policijā.

Otrdien kādā Kalēju ielas bārā manāmi iereibuši vīrieši uzsāka vārdisku konfliktu ar kādu citu bāra apmeklētāju. Nezināmu iemeslu dēļ asā vārdu pārmaiņa starp nepazīstamiem cilvēkiem noveda pie fiziska konflikta. Tā laikā konflikta iniciatori no cietušā kabatām izvilka mobilo tālruni. Pēc notikušā agresīvā kompānija no bāra devās prom.

Netālu no notikuma vietas Ceļu policijas darbinieki uz ielas pamanīja pamatīgi iereibušu vīrieti, kurš pats atzinās, ka kautiņa laikā kādam nolaupījis mobilo telefonu, bet guvumu jau paspējis nodot lombardā.

Aizturēto vīrieti nogādāja Rīgas Centra iecirknī. Noskaidrojot personas identitāti, tika konstatēts, ka aizturētais jau atrodas policijas meklēšanā.

Šobrīd ir sākts kriminālprocess par laupīšanu.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu