Atvērto durvju diena privātajā vidusskolā «Patnis»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aicina ikvienu interesentu uz Atvērto durvju dienu privātajā vidusskolā «Patnis», kas norisināsies š.g. 23.aprīlī no plkst.14.30.

Pasākuma laikā interesentiem būs iespēja iepazīties ar «Patņa» inovatīvo mācību sistēmu, kas nodrošina individuālu pieeju ikvienam skolēnam, informēja Silva Rozenbaha, privātās vidusskolas «Patnis» sabiedrisko attiecību konsultante. Uz jauniešu jautājumiem par mācību iespējām «Patnī» atbildēs skolas pedagogi un audzēkņi. «Patņa» karjeras konsultante apmeklētājiem vairāk pastāstīs par skolas piedāvāto efektīvo un mūsdienīgo mācīšanās procesu, izmantojot labāko pasaules pieredzi.

Privātās vidusskolas «Patnis» karjeras konsultante Inta Lemešonoka stāsta: «Tālākās izglītības izvēle nereti ir pirmais sarežģītais dzīves uzdevums, tādēļ, organizējot Atvērto durvju dienu, centīsimies palīdzēt skolēniem pieņemt pārdomātus lēmumus karjeras izvēlē. Vidusskolas telpās būs atvērta mikroizstāde «Skola 2014», kuras ietvaros varēs iepazīties ar dažādu izglītības iestāžu piedāvātajām mācību programmām. «Patņa» mērķis ir radīt labvēlīgu mācīšanās vidi katra audzēkņa izaugsmei, radošuma un individualitātes izpausmei, kā arī mācīšanās prasmju pilnveidošanai, kas ir ikviena mūsdienīga jaunieša vēlme.»

http://www.patnis.lv/lv/kontakti).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu