Zināms, kurš vadīs Kanādas izlasi PČ Minskā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Par Kanādas hokeja izlases galveno treneri dalībai gaidāmajā pasaules čempionātā tiks apstiprināts Deivs Tipets, vēsta TSN.

Pēdējās piecas sezonas Tipets vadījis Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Fīniksas «Coyotes», ar kuru pagājušajā un šajā sezonā nav spējis iekļūt Stenlija kausa izcīņā.

Tipeta palīgs darbā ar izlasi būs Ņūdžersijas «Devils» komandas galvenais treneris Pīters Debūrs, bet uz citām galvenā trenera palīgu vietām pretendē Pols Moriss no Vinipegas «Jets» komandas un Pols Maklīns no Otavas «Senators».

Karjeras laikā Tipets sešas sezonas strādājis arī ar Dalasas «Stars» komandu. Šo 11 sezonu gaitā viņš ārpus Stenlija kausa izcīņas palicis trīs reizes.

Pašlaik oficiāli ir zināms, ka Kanādas izlasi pasaules čempionātā pārstāvēs aizsargi Raiens Eliss (Nešvilas «Predators») un Ēriks Gudbrensons (Floridas «Panthers»), kā arī uzbrucēji Trojs Brauers un Džoels Vords (abi - Vašingtonas «Capitals»). Visiem šiem spēlētājiem gaidāmais pasaules čempionāts būs pirmais Kanādas izlases rindās.

Iepriekš gatavību spēlēt čempionātā personīgi pauduši vārtsargs Džeimss Raimers un aizsargs Morgans Railijs no Toronto «Maple Leafs», uzbrucējs Kails Turiss (Otavas «Senators»), aizsargs Kevins Bjeksa (Vankūveras «Canucks») un uzbrucējs Deivids Perons (Edmontonas «Oilers»).

TSN ziņo, ka Kanādas izlases sastāvs pilnīgākas aprises iegūs trešdien.

Pasaules čempionāts Minskā risināsies no 9. līdz 25. maijam. Kanādas izlase tajā spēlēs vienā apakšgrupā ar Zviedriju, Čehiju, Slovākiju, Norvēģiju, Dāniju, Franciju un Itāliju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu