M. Rēdlihs izlasei pievienosies nākamnedēļ (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas hokeja izlasei gaidāmajā pasaules čempionātā palīdzēs arī KHL kluba Jaroslavļas «Lokomotiv» uzbrucējs Miķelis Rēdlihs.

Kā aģentūrai LETA apstiprināja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Māris Gorbunovs, Rēdlihs valstsvienības treniņiem plāno pievienoties nākamajā nedēļā pēc šīs nedēļas izskaņā Rīgā paredzētajām pārbaudes spēlēm pret Krieviju.

Rēdlihs «Lokomotiv» komandas rindās aizvadīja savu otro sezonu, 43 regulārā čempionāta spēlēs gūstot četrus vārtus un izdarot četras rezultatīvas piespēles, bet 18 Gagarina kausa izcīņas spēlēs izceļoties ar diviem vārtiem un četrām piespēlēm. Tāpat uzbrucējs februārī pārstāvēja valsti Soču olimpiskajās spēlēs, kad piecos mačos tika pie vienas rezultatīvas piespēles.

Rēdlihs iepriekš bija piedalījies astoņos pasaules čempionātos pēc kārtas, bet pērnā gada turnīru savainojuma dēļ izlaida.

Pašlaik zināms, ka Latvijas izlases rindās pasaules čempionātā dažādu iemeslu dēļ nespēlēs aizsargi Krišjānis Rēdlihs, Arvīds Reķis, Georgijs Pujacs un Oskars Bārtulis, kā arī uzbrucējs Jānis Sprukts. Tāpat salīdzinājumā ar tiem spēlētājiem, kas piedalījās Latvijai veiksmīgajās Soču olimpiskajās spēlēs, nespēlēs arī Sandis Ozoliņš, bet vārtsargs Kristers Gudļevskis, visticamāk, izlasei pievienosies vien pēc Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Tampabejas «Lightning» sezonas beigām. Tāpat nav izslēgts, ka pēc klubu sezonas uz Ziemeļameriku būs jādodas arī Ronaldam Ķēniņam, bet Ralfs Freibergs un Vitālijs Pavlovs šobrīd gaida lēmumus pēc pozitīvām dopinga analīzēm.

Ar ceļgalu un plaukstas locītavu traumām cīnās Mārtiņš Karsums, kura dalība čempionātā ir neskaidra. Tikmēr savu jāvārdu spēlēšanai valstsvienībā teicis pieredzējušais uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, kā arī vēl viens uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

Šīs nedēļas beigās Latvijas izlase savā laukumā divās pārbaudes spēlēs tiksies ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Krievijas valstsvienību. Latvijas un Krievijas izlases gaidāmajā pasaules čempionātā spēlēs kopīgā apakšgrupā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu