Aktieris Maikls Duglass aicina atteikties no kodolieročiem (25)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

«Oskara» balvas laureāts Maikls Duglass otrdien aicinājis visā pasaulē atteikties no kodolieročiem, kā arī mudinājis jauniešus būt «pārmaiņu līderiem».

Otrdien tika prezentēta grāmata «Action for Disarmament: 10 Things You Can Do», ko 69 gadus vecais aktieris līdzfinansējis. Atklāšanas pasākumā Duglass norādīja, ka 20.gadsimtā piedzīvoti divi pasaules kari un «masu iznīcināšanas ieroču attīstība līdz tādai pakāpei, kādu neviens pat nevarēja iedomāties».

21.gadsimtu joprojām vajā konflikti un ciešanas, sacīja Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) miera vēstnesis Duglass. «Ziņās redzam sāpes un ciešanas konfliktos Sīrijā un Centrālāfrikā, cerams, ne Ukrainā,» uzsvēra aktieris.

Grāmatas prezentācija norisinājās ANO galvenajā mītnē Ņujorkā. Duglass aicināja sanākušos studentus iesaistīties sociālo tīklu kampaņās par mieru. «Jums piemīt milzu spēks. Jūs varat veicināt pārmaiņas un padarīt šo pasauli par labāku vietu,» viņš teica.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu