Drāma Karaliskās ģimenes vizītes laikā: Aizturēti divi vīrieši (48)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Karaliskās ģimenes vizītes laikā policija apstādināja un pārmeklēja divus aizdomās turamos, kuri izturējās aizdomīgi un radīja traucējumu dažu metru attālumā no vietas, kur pastaigājās Keita un Viljams  Austrālijas Zilo kalnu apskates laikā.

Divi vīrieši tika aizturēti pēc tam, kad tika konstatēts, ka 37 gadus vecajam vīrietim ir ložu necaurlaidīga veste. Abi vīrieši tika pamanīti drīz pēc tam, kad ciematā ieradās Karaliskā ģimene, kas ciematā bija ieradusies, lai satiktu cilvēkus, kuri zaudējuši savas mājas savvaļas krūmu ugunsgrēku katastrofā. Katastrofa šajā reģionā notika pirms sešiem mēnešiem. Policija pārmeklēja abus vīriešus un 21 gada veco vīrieti atlaida, taču vīrieti, kuram bija bruņuveste, policija aizveda uz iecirkni. Ciemata iedzīvotāji pauda prieku, ka Karaliskā ģimene bija pie viņiem ieradusies, paužot katastrofā cietušajiem atbalstu un līdzjūtību, kā arī izrādot sirsnīgu un siltu attieksmi.

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu