Rīgā tiek atvērta pirmā Orhideju māja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 17. aprīlī Ziedoņdārzā (Rīgā, A. Čaka ielā 100) atvēršanas svētkus svinēs pirmā un lielākā Orhideju māja Baltijas valstīs. Šī projekta ietvaros apmeklētājiem būs iespējams iepazīties ar vairāk nekā 100 unikālām orhideju šķirnēm, kas atceļojušas no visas pasaules, stāsta Flower Pitstop pārstāvis un biznesa idejas autors Juris Veiklis.

Orhideju māja ir vieta, kas ne tikai priecēs apmeklētājus ar ziedu krāšņumu un daudzveidību, bet arī sniegs iespēju ziedus iegādāties un pasūtīt. Tā būs vieta, kurā varēs apgūt orhideju kopšanas pamatus, uzklausot bezmaksas speciālistu konsultācijas, kas noteikti būs ieguvums šo ziedu cienītājiem.

Šī būs pirmā un plašākā vieta Baltijā, kur iegādāties orhidejas, kas atbilst katrai pircēja gaumei, kā arī visu, kas nepieciešams to kopšanai. Orhidejas ir ziedi, kam piemīt sarežģītu augu reputācija, taču ne vienmēr tas tā ir. Ir orhidejas, kam nepieciešama specifiska kopšana, bet lielākoties tās pielāgojušās videi telpās, kā rezultātā to kopšana nav sarežģītāka par citiem telpaugiem. Orhideja ir viens no retajiem augiem, kas ar saviem ziediem, priecē vairāku mēnešu garumā.

No 18. aprīļa Orhideju mājas iemītnieki no sirds gaidīs visus interesentus, kuri vēlas iepazīties ar plašo orhideju klāstu. Ieejas kartes cena 3 eiro. Pieejama arī klientu karte 25 eiro vērtībā, kas visa gada garumā ļauj apmeklēt Orhideju māju, kā arī dod 15% atlaidi Orhideju mājas un Flower Pitstop veikala (Rīgā, Kroņu ielā 23b) produkcijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu